Personvernserklæring for Øksnes Boligstiftelse (oksnesbolig.no)

Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (Personopplysningsloven § 19).

Under finner du informasjon om hvordan vi benytter oss av personopplysninger. Ved å besøke denne siden vil du aldri gi fra deg identifiserbare personopplysninger uten et samtykke i forkant.

Personvernerklæringen gjelder bruk av våre produkter og tjenester, samt besøk på våre nettsider fra og med 17.11.2022

 • Personopplysninger er enhver informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til deg som enkeltperson.
 • Anonymiserte opplysninger er opplysninger hvor vi har fjernet de opplysningene som gjør at en kan identifisere deg som enkeltperson. Resultatet er at du blir beskrevet på en mer generisk måte i våre systemer, eksempelvis: mann, 25 år gammel, Oslo.
 • Behandling av personopplysninger er enhver form for bruk av personopplysninger. Med bruk mener vi innsamling, lagring, endring, målretting, og sletting. Alle innsamlede personopplysninger gjennom forskjellige aktiviteter er forbeholdt eget bruk og vil ikke distribueres.
 • Cookies (på norsk: informasjonskapsler) er små digitale datapakker som lagres i din nettleser. Disse samtykker du til gjennom din benyttede nettleser.
 • Script er koder som kjøres ved innlasting av en side eller klikk på en knapp.

Webredaktør har det daglige ansvaret for kundebehandlinger av personopplysninger på Øksnes Boligstiftelse, med mindre annet er oppgitt under. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester, for eksempel å sende e-post.

Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Magnet er kunde-databehandler, og er vår leverandør for utvikling og vedlikehold av nettstedet. ProISP er vår driftsleverandør for Øksnes Boligstiftelse.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun Øksnes Boligstiftelse, Magnet og ProISP som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Eksempler på informasjon som innhentes:

 • Kontaktperson
 • Telefonnummer og e-postadresse
 • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, og nettleserinstillinger.

Informasjonen som vi registrerer om deg som bruker eller kunde benyttes til salgs- og markedsføringsaktiviteter. Vi bruker både personopplysninger og anonymiserte data for salg- og markedsføringsaktiviteter. Disse aktivitetene inkluderer for eksempel:

 • å opprette målgrupper for markedsføringsaktiviteter.
 • å tilpasse markedsføringen ut fra tidligere aktiviteter og forventede behov.
 • analyser av marked, kundeopplevelser og kundetilfredshet.
 • å matche kontaktinformasjon mot brukermassene til Facebook, Google, Linkedin og eventuelt andre digitale aktører. Vi kan ikke matche din informasjon alene, du blir alltid behandlet som en del av et større publikum. På denne måten kan vi ikke nå ut til bare deg, men heller en gruppe som du tilhører, basert på vårt oppsett.

Vi benytter oss av følgende tredjeparter for innsamling og/eller bruk av personopplysninger:

Du kan lese mer om den aktuelle tredjepartens rutiner for håndtering av personopplysninger ved å følge lenkene i navnet til tredjeparten.

Nettstatistikk

Øksnes Boligstiftelse samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på oksnesbolig.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore de innsamlede opplysningene tilbake til den enkelte bruker. Vi samler inn hele IP-adressen, men IP-adressen avidentifiseres slik at bare de tre første gruppene i adressen brukes til å generere statistikk. Det vil si at dersom IP-adressen består av numrene 195.159.103.82, brukes bare 195.159.103.xx. I tillegg behandles IP-adressene på aggregert nivå, det vil si at all data slås sammen til en gruppe og ikke behandles individuelt.

Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics på vårt nettsted. Dette er et verktøy som er installert på en egen server hos driftsleverandøren. Informasjon fra dette verktøyet utleveres ikke fra kunde til andre aktører.

Du kan enkelt reservere deg mot bruk av informasjonskapsler gjennom å endre sikkerhetsinnstillingene i nettleseren din. Under finner du linker til instruksjoner for de mest brukte nettleserne.

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss:

Øksnes Boligstiftelse, ved Jan Jensen
Telefon:  761 31 800
E-post: Send e-post