Lang og tro tjeneste i over 25 år

Vi overrekker prisen for 25år

-Jeg har æren som daglig leder i Øksnes Boligstiftelse å hedre deg for lang og tro tjeneste med dine 25 år i stiftelsen. Du ble den tredje ansatte i 1995, 41 år gammel. Til sommeren fyller du 66. Du kan være stolt over hva du har bidratt med. Til sommeren kan du pensjonere deg med god samvittighet under trygg forvissning om at boligstiftelsen overleveres videre i god stand.

-Jeg tror jeg snakker for de alle, ansatte og beboere at du nesten er å regne som en del av inventaret i boligstiftelsen, sa Jan Jensen under middagen på Myre Kyst hotell onsdag.

Sammen med styreleder i boligstiftelsen, Asle Sørdahl, og tekniker Kurt G Stavfjord, feiret de Arne Harald med middag på Hotellet.

Gullklokke, blomst og diplom

Under middagen ble han tildelt en flott blomsteroppsats, en gullklokke og et diplom for lang og tro tjeneste.

Han takket for det gode samarbeidet og ønsket lykke til når han til sommeren pensjonerer seg. Fram til da vil han jobbe litt redusert.

– Du har bestemt deg for å pensjonere deg til sommeren og har begynt nedtrappingen slik at du de tre neste månedene vil ha redusert arbeidstid. På vegne av Øksnes Boligstiftelse ønsker jeg deg lykke til og takker for det du har bidratt med i disse 25 årene

Arne Harald takket de andre ansatte og styrelederen for godt samarbeid gjennom disse årene. Han jobbet i mange år under Per Ole Larsen og Paul Ørnes (styreleder) og sammen med Torunn Holm som var sekretær i stiftelsen i mange år. Nå takker Øvergård for seg til sommeren, men kommer nok til å være aktiv på mange områder ennå i mange år, friluftsmann som han er.

Gull til Arne Harald Øvergård (blv.no)